Managementondersteuning met een plus

Managementondersteuning met een plus


Ik help ondernemers als managementassistent (MA), persoonlijk assistent (PA) of als virtueel assistent (VA). Dat kan zowel op locatie als op afstand, waarbij ik werk vanuit mijn eigen kantoor. Er zijn tegenwoordig genoeg hulpmiddelen inzetbaar voor het nieuwe werken.

Managementondersteuning is een breed begrip. En dat bied ik dan ook nog eens aan met een plus.

Wat is die plus?
Als zelfstandig ondernemer weet ik als geen ander welke zaken er allemaal op je afkomen als je een eigen bedrijf hebt. Ik kan vanuit mijn ervaring dan ook vaak direct inhoudelijk reageren op zaken die voorbij komen. Ik bied dus daadwerkelijk ondersteuning bij de uitvoering van jouw ondernemerstaken. Daarnaast fungeer ik als klankbord en adviseer je op de gebieden die jij wenst.

  • Ik zorg ervoor dat zaken die uit jouw naam bij de opdrachtgever terecht komen, goed worden uitgevoerd;
  • Ik verzorg de secretariële en administratieve zaken, zoals de maandelijkse facturatie, het agendabeheer, beantwoorden van e-mails, een kloppende urenadminstratie en een sluitende boekhouding;
  • Ik bereid vergaderingen voor, ik maak de agenda, verstuur uitnodigingen, maak tijdens de vergadering een verslag en verwerk dat in compacte en efficiënte notulen met een actie-overzicht;
  • Ik ben proactief en pak zaken uit eigen beweging op;
  • Ik zoek zaken, waar je zelf niet aan toekomt, voor je uit;

Dit alles uiteraard op de manier zoals jij dat wenst.

Door mijn juridische achtergrond kan ik eventueel ook  helpen met het opstellen en screenen van arbeidsovereenkomsten, het beoordelen van contracten en, daar waar nodig, bekijken welke regelingen op het bedrijf van toepassing kunnen zijn.